Connect with us

PC GAME

Destiny 2: Beyond Light Fragmanı ve Yeni Silahlar, Yeni Zırhlar

Published

on

Oyunun hem geliştirici hemde yayımcısı olan Bungie, bazı yeni silahların ve zırhların önümüzdeki ay Destiny 2: Beyond Light genişlemesi ile oyunculara sunulacak. Bungie, yepyeni bir fragman ile oyunculara Europa’yı ziyaret ettiğinde bu öğelerden bazılarının nasıl kullanılacağını gösterdi. Bahsedilen eşyaların bir listesi aşağıda bulunuyor.

Egzotik Silahlar

  • Açıklama Zamanı Yok (Nabız Tüfeği): “Stasis’ten etkilenen düşmanlara yapılan isabet vuruşları içindir. Silahın alternatif bir zaman çizelgesinden mermi ateşleyecek. Bir portal çağırmak için bu etkiyi istifleyin.”
  • Cloudstrike (Keskin Nişancı Tüfeği): “Hassas son vuruşlar içindir. Hedef konumda şimşek çakmalarına neden olur. Çarpma noktasında bütün bir fırtınayı çağırır.”
  • Ağıt (Kılıç): “ Ölümcül bir kılıç, sağlam bir kalkan. Kılıcı döndürmek için Lament ile engelleyin, ardından kalkanlı düşmanları parçalayın. Zirvede bir düşmana zarar vermek ve koruyucuyu iyileştirmek için bire bir.”
  • Salvation’s Grip (Grenade Launcher): “Kefaret elinizin altında olacak. Her ateşlenen mermi, yakındaki hedefleri dondurmak için Stasis kristalleri oluşturur. Kristal miktarını ve donma yarıçapını artırmak için şarj edilmeli.”

Egzotik Zırh

  • Icefall Manto (Titan Gauntlets): “Bu güçlendirilmiş zırhla yaklaşmakta olan ordulara karşı dik durur ve gelen ateşin verdiği hasarı emer.”
  • Değerli Yaralar (Titan Miğfer): “Uçurumun kenarından dönseniz bile gücünüzü kanıtlarsınız. Yeniden dirildiğinde, Titan, kullanıcıyı ve yakındaki müttefikleri koruyan bir Overshield aurası kazandırır.”
  • Mask of Bakris (Hunter Helmet): “Bu zırhı kullanırken, kullanıcıyı geçici olarak gizler. Daha uzun menzilli bir Shift yeteneğiyle değiştirmek için Maskeyi giymeniz yeterli.”
  • Arthrys’in Kucağı (Avcı Eldivenleri): “Avcı’nın ağırlıklı bıçağı ikinci bir sekme kazanır; hızlı isabetli vuruşlar sayesinde hasar bonusu kazanırsınız. Bu sayede düşmanları geçici olarak sersemletebilir.”
  • Dawn Chorus (Warlock Helmet): “O tatlı yanığı hissettirecek. Warlock’un Daybreak mermileri ekstra hasar verir. Temas halinde düşmanlarının yanmasına neden olur. Yanık hedefe her hasar verdiğinde yakın dövüş enerjisi kazanın.”
  • Necrotic Grip (Warlock Gauntlets): “Ölümcül bir okşama olur kendileri. Yakın dövüş saldırıları ile yozlaşmış düşmanlara saldırır. Bozulmuş bir savaşçıyı yenerek, yozlaşmayı yakındaki hedeflere yayar ve yakın dövüş enerjisini geri yükler.”

Yeni fragman kesinlikle umut verici görünüyor! Bungie’nin düşüncesine göre oyuna eklenen bu silah ve zırhlar Destiny 2 oynayıcılarının tarzını tamamlayacak. Bu iddianın sonucunu Destiny 2 oyuncularının verecekleri tepkilerle göreceğiz. Bakalım yeni eklemelere adapte olabilecekler mi?

Bu genişletme, Haziran ayında duyurulan üç genişletmeden ilkiydi. Genişletmenin 2.si olarak The Witch Queen 2021’de piyasaya sürülecek . Lightfall ise 2022 yılı gibi düşünülüyor.

Oyun şu anda PlayStation 4, Xbox One , Google Stadia ve PC’de mevcut ve PlayStation 5 ve Xbox Series X’te yayınlanacak ücretsiz yeni nesil güncelleme seti. Beyond Light 10 Kasım’da yayınlanacak. 

Salvation’s Grip (Grenade Launcher)

Ağıt (Kılıç)

Cloudstrike (Keskin Nişancı Tüfeği)

Açıklama Zamanı Yok (Nabız Tüfeği)

GÜNDEM6 ay ago

Nintendo Başkan’ından PS5 İçin Sony’ye Tebrik Geldi

MOBILE GAME6 ay ago

Genshin Impact PlayStation 5’de 60 FPS Çalışacak

GÜNDEM6 ay ago

Mass Effect: Legendary Edition Sonunda Duyuruldu

GÜNDEM6 ay ago

Modern Warfare & Warzone 1.29 Güncellemesi Yama Notları

PC GAME6 ay ago

Halo 4, PC İçin Geliyor

PC GAME6 ay ago

Türk Yapımı “MINDMIST” Aralık’ta Çıkış Yapıyor

PLAYSTATION6 ay ago

Horizon Forbidden West 2021’in Hangi Yarısında Bekleniyor?

GÜNDEM6 ay ago

Squarenix Enix, Marvel’s Avengers’tan Elde Ettiği Zararı Açıkladı!

GÜNDEM6 ay ago

Rockstar Games, Yeni Nesil Konsollarda Oyunları Hakkında Geriye Uyumluluk Desteğini Detaylandırdı

GÜNDEM6 ay ago

Assassin’s Creed Valhalla Detaylı PC Ayar Menüsü Ortaya Çıktı

PC GAME6 ay ago

Mortal Kombat 11’in Yeni DLC Karakteri Mileena’nın Tatlı Yanları

GÜNDEM6 ay ago

Bioware, Mass Effect Remaster Trilogy’yi Resmen Duyurdu!

PC GAME6 ay ago

NBA 2K21 Xbox Series X’te ki 121.7 GB Olan Devasa Boyutu

PC GAME6 ay ago

Assassin’s Creed Valhalla 1. Gün Güncellemesi ve Detayları

PC GAME6 ay ago

Watch Dogs: Legion İçin Birçok Hatayı Düzelten Güncelleme Yayınlandı!

PLAYSTATION6 ay ago

PS5 Çıkış Oyunu Demon’s Souls İçin 4K 60 FPS Oynanış Videosu Yayınlandı!

GÜNDEM6 ay ago

The Medium, Ocak 2021’e kadar Ertelendi

GÜNDEM6 ay ago

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales İlk İnceleme Puanları Geldi!

PC GAME6 ay ago

Kerbal Space Program 2 Bu Sefer 2022’ye Ertelendi

PC GAME6 ay ago

Assassin’s Creed Valhalla Xbox Series X İçin Video Yayınladı

TREND